Wij leveren aan Nederland & België
Vragen of Opmerkingen
Neem contact op via de helpdesk of onze livechat!

Nu besteld , binnen 3 werkdagen in huis

Officiele Kamagra importeur van Nederland

Als beste getest 100% origineel en veilig

Ruim 15.000 mensen gingen u al voor

Discrete verzending in blanco envelop

Klachten

Bij Kamagra.co.nl streven we naar de hoogste klanttevredenheid en betreuren we het als je een negatieve ervaring hebt met onze webshop of jouw bestelling. Jouw feedback is voor ons van groot belang, omdat we altijd openstaan voor verbetering. Wij geloven dat de klant altijd op de eerste plaats staat.

 

Hoe Dien Je een Klacht In?

Heb je een klacht over onze webshop of jouw bestelling? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dit kan op de volgende manieren:

  • E-mail: Stuur je klacht naar [email protected] met een duidelijke omschrijving van het probleem.

 

Onze Klachtenprocedure

Zodra wij jouw klacht hebben ontvangen, gaan wij als volgt te werk:

  1. Bevestiging: Wij sturen je een bevestiging van de ontvangst van jouw klacht binnen 24 uur.
  2. Onderzoek: We onderzoeken de klacht grondig en streven ernaar om binnen 5 werkdagen een oplossing te bieden.
  3. Oplossing: We nemen contact met je op om de voorgestelde oplossing te bespreken en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de uitkomst.

 

Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen. We zijn bereikbaar 7 dagen per week. We nemen elke klacht serieus en doen ons uiterste best om een bevredigende oplossing te vinden.

 

Feedback en Verbetering

Bij Kamagra.co.nl zien we klachten als een kans om onze diensten te verbeteren. Jouw feedback helpt ons om beter te begrijpen waar we kunnen verbeteren en hoe we onze klanten beter van dienst kunnen zijn.

 

Wij danken je voor het delen van je ervaringen en voor je geduld terwijl we jouw klacht behandelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij Kamagra.co.nl.

 

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. We waarderen je vertrouwen in ons en willen je graag blijven voorzien van uitstekende service en producten.

Winkelwagen
Scroll naar boven