Wij leveren aan Nederland & België
Vragen of Opmerkingen
Neem contact op via de helpdesk of onze livechat!

Nu besteld , binnen 3 werkdagen in huis

Officiele Kamagra importeur van Nederland

Als beste getest 100% origineel en veilig

Ruim 15.000 mensen gingen u al voor

Discrete verzending in blanco envelop

Kamagra bijsluiter

Bijsluiter van Kamagra

Kamagra is een geneesmiddel dat vaak wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen (impotentie) bij mannen. Het bevat de werkzame stof sildenafil, die ook in Viagra wordt gevonden. Het is belangrijk om de bijsluiter van Kamagra grondig door te lezen voordat u het middel gebruikt. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste informatie die in de bijsluiter van Kamagra te vinden is.

Werkzame stof en samenstelling

Kamagra bevat sildenafil als de actieve stof. Sildenafil behoort tot een groep geneesmiddelen die fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers worden genoemd. Andere ingrediënten in Kamagra-tabletten kunnen vulstoffen, bindmiddelen en kleurstoffen omvatten, afhankelijk van de specifieke formulering.

Indicaties

Kamagra pillen worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen, die worden gekenmerkt door het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor bevredigende seksuele activiteit. Het werkt door de bloedtoevoer naar de penis te verhogen bij seksuele stimulatie, wat helpt bij het krijgen en behouden van een erectie.

Dosering en toediening

De aanbevolen startdosering van Kamagra is 50 mg, maar dit kan worden aangepast door een arts, afhankelijk van de effectiviteit en verdraagbaarheid. Het moet ongeveer een uur voor de geplande seksuele activiteit worden ingenomen. Kamagra werkt alleen bij seksuele stimulatie en moet niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar een vetrijke maaltijd kan de werking vertragen.

Contra-indicaties

Kamagra mag niet worden gebruikt door:

  • Personen die allergisch zijn voor sildenafil of een van de andere bestanddelen van het geneesmiddel.
  • Mannen die nitraatbevattende medicijnen gebruiken, vaak voorgeschreven voor pijn op de borst, omdat dit kan leiden tot een gevaarlijke daling van de bloeddruk.
  • Personen die recent een beroerte of hartaanval hebben gehad of die een ernstige hart- of leveraandoening hebben.

Bijwerkingen Kamagra

Zoals alle geneesmiddelen kan Kamagra bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, indigestie, verstopte neus, duizeligheid en visuele stoornissen (zoals een blauwe waas of verhoogde gevoeligheid voor licht). Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar kunnen onder meer priapisme (een pijnlijke erectie die langer dan vier uur aanhoudt) en plotseling verlies van gezichtsvermogen of gehoor omvatten. Bij het optreden van ernstige bijwerkingen moet onmiddellijk medische hulp worden ingeroepen.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

  • Voordat u Kamagra gebruikt, moet u uw arts raadplegen als u hartproblemen, een lage bloeddruk, een recent beroerte of hartaanval, of bepaalde erfelijke oogaandoeningen heeft.
  • Het wordt afgeraden om Kamagra te combineren met alcohol, omdat dit het risico op bijwerkingen kan verhogen.
  • Kamagra is niet bedoeld voor gebruik door vrouwen of kinderen.

Interacties met andere geneesmiddelen

Kamagra kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen, waaronder:

  • Nitraten, zoals eerder vermeld.
  • Alfablokkers, die vaak worden gebruikt voor hoge bloeddruk of prostaatproblemen.
  • Andere geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen of pulmonale arteriële hypertensie.

Het is essentieel om uw arts te informeren over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief voorgeschreven medicijnen, vrij verkrijgbare medicijnen, kruidenproducten en voedingssupplementen.

Bewaring

Bewaar Kamagra in de originele verpakking bij kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en warmte. Houd het buiten het bereik van kinderen.

Winkelwagen
Scroll naar boven