Wat zijn de bijwerkingen van Kamagra?

Ieder geneesmiddel heeft bijwerkingen. Zo is dat dus ook niet anders bij Kamagra. Wel is het zo dat het bijwerkingen kan veroorzaken maar is dat niet bij iedereen het geval.  De bijwerkingen van Kamagra zijn meestal licht tot matig. Als we het rijtje afgaan die het meeste voorkomen .Dan komen we uit op :

  • Duizeligheid.

Dit kan voorkomen door dat het hart sneller het bloed moet laten rond pompen. Het kan ook komen door de vernauwde aderen in het hoofd. Voor het lichaam is het dan moeilijk om zuurstof bij de hersenen te krijgen.

  • Hoofdpijn of blozen.

Het is een bijwerking die het vaakste voorkomt. De pijn zal waarschijnlijk voelen rond het gedeelte van je slaap.  De hoofdpijn wordt vooral veroorzaakt door de hoge bloeddruk die je van dit middel krijgt. Bij een hoge bloeddruk kunnen de aderen in het hoofd vernauwd raken.

  • Een bloedneus.

Bijwerkingen van Kamagra kan dus ook een bloed neus zijn. Gelukkig is dit niet heel erg gevaarlijk maar het kan wel heel erg onprettig zijn. Waarom dit gebeurt is heel simpel te verklaren. Een bloedvat waar meer druk op staat zal dan ook makkelijker scheuren. Om dat Kamagra er voor zorgt dat het bloed sneller gaat stromen kan dit dus een van de gevolgen zijn.

  • Bonzende hartslag.

Door dat u bloed sneller gaat stromen gebeurd er dus ook dat het bloed sneller door het lichaam moet rond gepompt worden. Het hartritme zal hier door om hoog gaan. Hou het wel goed in de gaten dat het niet te erg wordt.

  • Effecten op gezichtsvermogen. ( Denk hierbij aan een afwijking in het zien van kleur, Gevoeligheid voor licht of het onscherp zien)

In de meeste gevallen zien de gebruikers ineens een blauwe tint. Als je Kamagra gebruikt maakt je lichaam meer PDE5 aan. Dat stimuleert staafcellen in de ogen. Het zijn staafdelen die zorgen voor de blauw tinten. U heeft dan net het idee dat u door een blauwe bril heen kijkt.

  • Spijsverteringsstoornis.

Wat ook een bijwerking van Kamagra kan zijn is spierpijn. Maar dit zal alleen gebeuren als u de Kamagra meer dan een keer per dag gebruikt. Dit komt door dat net zoals bij de hartkloppingen het bloed sneller door de aderen stroomt. In spieren zitten heel veel bloedvaten. Als een erectie meer dan zes uur lang duurt neem dan contact op met een arts. Meestal werken de Kamagra pillen maar vier tot zes uur.

Gebruik Kamagra niet als u medicatie heeft voor hart en vaat ziekte . Dit zal de werking van de geneesmiddelen die u gebruikt voor u hart beïnvloeden. Wilt u Kamagra toch gebruiken neem dan even contact op met u hart zodat u er samen naar kunt kijken of het mogelijk is.

Kort gezegd zitten er wel een aantal bijwerkingen aan Kamagra maar dat zit er aan ieder geneesmiddel. Houdt u lichaam goed in de gaten bij het gebruik en mochten er nog altijd vragen zijn. Dan kunt u terecht bij onze klantenservice of raadpleeg u arts.