Kamagra Nederland Kamagra Nederland

Super P Force Jelly 160mg (nieuw)

Super P force orale jelly is de nieuwe vorm van hybride combinatiebehandeling voor erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie.
Super P Force jelly wordt vervaardigd door het bekende bedrijf Sunrise Remedies Pvt. Ltd.
Elk zakje van 5 gram bevat 100 mg sildenafilcitraat en 60 mg dapoxetinehydrochloride.
Dit medicijn heeft een sinaasappelsmaak en treedt binnen 20-30 minuten in werking.
zakjes Total amount Prijs per sachet Bestellen
1 7 € 39,95 Bestellen
2 14 € 20,95 Bestellen
3 21 € 19,95 Bestellen
4 28 € 19,45 Bestellen
5 35 € 18,95 Bestellen
10 70 € 15,95 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes
Over Super P Force Jelly Super Force Jelly is de sterk aanbevolen onderscheidende oplossing om het probleem van voortijdige ejaculatie en erectiestoornissen te overwinnen. Het hoofddoel van het medicijn is om het proces van ejaculatie uit te stellen, wat resulteert in verbeterde seksuele genoegens voor een man die lijdt aan het probleem van pre-ejaculatie. Het is veilig in gebruik en geneest effectief impotentie en ziekten geassocieerd met PDE5-remmers. Super Force Jelly is verkrijgbaar in sinaasappelsmaken. Deze Jelly is niet bedoeld voor gebruik door vrouwen of kinderen. Het biedt geen bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, waaronder HIV-infectie. Hoe werkt Super P Force Jelly Super Force Jelly wordt 15 - 30 minuten voor het vrijen oraal ingenomen of zoals voorgeschreven door uw arts. Het is speciaal ontworpen voor mannen die niet graag pillen slikken. Het enige dat je doet is de Super Force Jelly onder je tong leggen en wachten tot deze volledig is opgelost. Het gebruik van deze Super Force Jelly met een vetrijke maaltijd kan echter de hoeveelheid geneesmiddel die uw lichaam absorbeert verminderen. Bijwerkingen van Super P Force Jelly Super Force Jelly kan veilig worden gebruikt onder leiding van een arts. Enkele kleine bijwerkingen zijn Hoofdpijn, blozen, maagklachten, verstopte neus, diarree en duizeligheid kunnen voorkomen. Veranderingen in het gezichtsvermogen zoals verhoogde gevoeligheid voor licht, wazig zien of verminderde blauw / groene kleurdiscriminatie kunnen ook optreden als bijwerking van Super Force Jelly.

Extra informatie

Bonus Nee
verpakking zakjes
Top Seller Nee

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!